RESTAURANT MIO PAPA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 54 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Mio Papa. Meer weten? Ontdek meer

20 jan 2023 om 20:56 Duurde wat langer dan normaal maar was weer top. (Voor mij) perfecte porties en smaakt goed.
17 jan 2023 om 18:56 Ik heb 2 pasta’s besteld van 11,50 per stuk en 2,45 bezorgkosten. Eten duurde heel lang toen het kwam.. toen kwam het ik maakte het open.. heb er een foto van gemaakt hoe gênant! Bakje half vol en geen saus bij de pasta carbonara bij beide niet!
14 jan 2023 om 1:55 Na 70 minuten de bestelling koud gekregen. Toen ik hierover belde werd er aangegeven dat het de schuld is van thuisbezorgd en dat ze er geen boodschap aan hebben…
9 jan 2023 om 23:29 Dat is echt de ergste pizza die ik ooit heb gegeten betere is van jumbo :))
23 nov 2022 om 17:13 Eten was heerlijk
14 nov 2022 om 23:02 Bruschetta vond ik voor €7,50 niet heel speciaal. En tagliatelle funghi vond ik qua smaak beetje flauw en had een iets grotere portie verwacht voor die prijs.
10 sep 2022 om 13:20 Er is geen keuze voor bezorgtijd 120 minuten want we hebben 2 uur gewacht op 2 pizza’s. Belachelijk
27 aug 2022 om 20:29 Prima pizza’s en keurig bezorgd! Zeker een aanrader.
20 aug 2022 om 10:36 Eten was heerlijk. Een echte Italiaanse pizza. Bezorg tijd was wel lang. Meer dan een uur
4 aug 2022 om 19:06 Goed bezorgd
14 jul 2022 om 18:30 Échte Italiaanse pizza
4 jul 2022 om 7:36 Pizza’s waren top! Bezorging duurde wel lang.